140 voluntaris de la Creu Roja i 30 ambulàncies vetllaran per la salut dels olotins per Festes del Tura

Qui es coordina aquests dies són Creu Roja, el Servei d’Emergències Mèdiques i l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa davant les eventuals emergències que es poden donar. Creu Roja ha mobilitzat 140 voluntaris que es coordinen des de la seu de referència de les Festes, que aquest any torna a ser la sala Carbonera d’Olot. Davant de qualsevol emergència, els ciutadans poden adreçar-se als voluntaris, als agents de seguretat o trucant al 061. Aquestes seran les primeres Festes del Tura amb el nou Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa, instal·lat fora del centre d’Olot. Tots els actors sanitaris estan coordinats perquè la distància entre el centre de la ciutat i la ubicació de l’hospital no es noti davant de qualsevol emergència.

 

Notícies relacionades:
La comissió de festes d’Olot ha coordinat 136 actes i la seixantena d’actuacions musicals programades per a les Festes del Tura 2015
Una setantena d’agents de la Policia Local d’Olot i els Mossos d’Esquadra patrullaran diàriament durant les Festes del Tura
Tavi Algueró i Àngel Rigall restauren la faràndula olotina perquè estigui a punt per l’inici de Festes del Tura

x