La 17a Tamborrada se celebra amb èxit tot i els retards causats per la inestabilitat del temps

Tot i els inconvenients causats pel mal temps, que han retardat la sortida de la cercavila dels 170 tabalers de 10 colles des de la plaça del Carme, la 17a Tamborrada ha pogut celebrar-se amb tota la normalitat del món.

Per qui té ganes de festa, el mal temps i els núvols no són un gran impediment, especialment si s’està en període de Festes del Tura. Així, fins a deu bandes de percussió s’han concentrat a tres quarts de vuit a la plaça del Carme.

La sortida des del Carme s’ha retardat perquè si no, els tabalers es topaven amb la faràndula que anava cap al tura. Mentrestant han anat escalfant. Però un cop hi ha hagut via lliure, les deu colles han començat la cercavila fins al Firalet, tancada pels organitzadors, els Marrinxos. Així, va començar de forma ben potent i festiva el so dels tabalers, que al Firalet han tancat la dissetena Tamborrada.

En un inici peculiar de Festes, potser amb menys elements folklòrics que normalment, la percussió ha animat el centre d’Olot. Els forts retrunys dels 170 tambors que hi ha hagut i els seus ritmes i animació, han aconseguit donar potència a un inusual inicia de les festes majors d’Olot.

 

Notícies relacionades:
The Gramophone All Stars Big Band obre els concerts de la primera nit de festes
El cuiner i gastrònom Pep Nogué obre les festes del Tura amb un pregó carregat d’ingredients i motivacions gastronòmiques
La cercavila de la faràndula d’Olot ha hagut de sortir una hora i mitja més tard per la pluja

Deixa un comentari