La cercavila de la faràndula d’Olot ha hagut de sortir una hora i mitja més tard per la pluja

La cercavila, un dels actes més esperats de les Festes del Tura, ha perillat per culpa del temps. La pluja que queia a Olot a les sis de la tarda ha impedit la sortida de la faràndula, i l’acte s’ha anulat en un primer moment. Però les ganes de festa i l’aturada de la precipitació ha permpès que els Gegants, Nans i Cavallets sortissin de l’Hospici una hora i mitja després del que estava previst.


A les sis de la tarda, la porta de l’Hospici era un bullici de gent, que esperava la sortida dels protagonistes més destacats de les Festes del Tura; però per moments la primera sortida de la faràndula ha estat anulada per culpa del temps, impedint la celebració de la cercavila a l’hora prevista.

Pocs instants després la precipitació ha finalitzat, i ja no hi havia perill de malmetre les figures de la faràndula; així els olotins han pogut gaudir de l’inici de les seves festes com toca, acompanyats de les seves figures més estimades: la faràndula d’Olot.

 

Notícies relacionades:
El cuiner i gastrònom Pep Nogué obre les festes del Tura amb un pregó carregat d’ingredients i motivacions gastronòmiquesç
Centenars d’olotins a l’ofrena floral solidària a la Verge del Tura
La 17a Tamborrada se celebra amb èxit tot i els retards causats per la inestabilitat del temps

x