La UE Olot intentarà sumar els primers punts de la temporada contra el Lleida aquest diumenge al Municipal

Aquest diumenge a dos quarts de 6, els aficionats al futbol tenen una cita a l’Estadi Municipal: l’Olot s’enfrontarà al Lleida, però per anar fent saliva, a partir d’ara, cada diumenge de partit un grup musical ambientarà les prèvies. Els percussionistes de Bloc Quilombo seran els primers, diumenge a les 5. Ja de cares al partit, els homes de Rodri s’han entrenat per donar la cara davant un rival molt complicat, i intentaran sumar els primers punts de la temporada davant el públic olotí. En un partit que OLOT TELEVISIÓ emetrà en diferit, la Unió Esportiva Olot promet competitivitat contra un Lleida. L’entrenador, però, encara no podrà comptar amb Diego, però no descarta convocar Perea, l’últim arribat.

 

Notícies relacionades:
La UE Olot fitxa el davanter manxec Alberto Perea, procedent de Segona A
L’exjugador de la UE Olot Carlos Martínez, amb un doblet, deixa l’equip de Rodri sense cap punt en la segona jornada de lliga
La Unió Esportiva Olot rep un gol visitant al final de cada part i perd el primer partit de lliga davant l’Alcoià (1-2)

Deixa un comentari