La Carnavalesca d’Olot i Castellfollit de la Roca s’emporta el primer premi de la Batalla de les Flors amb una carrosa de ‘Frozen’

Un altre dels actes destacats del vespre d’ahir va ser la Batalla de les Flors del Centre d’Iniciatives Turístiques d’Olot, que va omplir de gent, música, i confeti la Plaça Clarà.


Moltes ganes de ballar i fer gresca entre les colles participants a la Batalla de les flors, un dels actes tradicionals de les festes, que enguany van conduir dues veus de Ràdio Olot, Joan Soler i Joel Tallant. Un total de set carrosses decorades al detall van desfilar per mostrar al públic el resultat d’una feina de molts mesos. Presentaven temàtiques molt diverses, però totes amb molt color.

El primer premi se’l va endur la Carnavalesca d’Olot i Castellfollit de la Roca, amb una carrossa inspirada en una pel·lícula de moda entre els més petits, Frozen. El segon premi va ser per la penya Embalats de Sant Miquel. Els rellotges de l’Associació Cultural i Sardanista Flor de Fajol van recollir el tercer premi. El quart premi va ser pels Almogàvers Garrotxins, amb un espectacular castell. Amb una carrossa d’inspiració marina, els Marrinxos es van endur el cinquè premi. Totes les colles van mostrar-se satisfetes pels reconeixements,  però destaquen que el més important és passar-s’ho bé i fer gaudir al públic. Enguany el temps va permetre que es poguéssin fer les tres voltes del recorregut tradicional a l’entorn de la Plaça Clarà. Un èxit per l’organització, que valora molt positivament el nivell de les carrosses, però fa una crida a la participació, de cara a l’any vinent. Com sempre, la Batalla de les Flors va acabar de forma pacífica, amb una pluja de confeti des de les carrosses i entre el públic.

 

Notícies relacionades:
Els ‘Pim, Pam, Pum, Foc!’ escenifiquen l’espectacle ‘I aquest conte s’ha cremat’ després de dos anys fallits per culpa de la pluja
La Norantada i les síndries tornen a animar les Festes del Tura rememorant els 90
– El Correbou omple l’aforament de la plaça de braus amb 2.400 persones a les grades