La coral In Crescendo porta el seu innovador espectacle a la plaça Major d’Olot davant d’un públic familiar

El concert de la coral In Crescendo, guanyadora del programa ‘Oh, Happy Day!’ De TV3, va ser la proposta musical d’ahir a la tarda a la plaça Major. L’espectacle va atraure persones de totes les edats que van viure en família el concert.

Totes aquestes persones esperaven ahir a la tarda l’actuació de 13 nois i noies d’entre 17 i 24 anys, uns potencials visitants de les Festes del Tura que, però, arriben a la festa major d’Olot per amenitzar-la. El programa ‘Oh, Happy Day!’ ha transformat el dia a dia d’aquesta coral jove amb poc més d’un any de vida.

La formació ha portat a Olot l’espectacle ‘Som In Crescendo’, una proposta que conté cançons interpretades al programa de televisió, al seu disc i altres d’inèdites que presenten en el seu directe. L’espectacle procura incorporar alguna novetat a cada concert.

 

Notícies relacionades:
El Museu dels Sants acull una exposició que mostra el costat més literari de Marian Vayreda des d’un punt de vista contemporani
El cuiner i gastrònom Pep Nogué obre les festes del Tura amb un pregó carregat d’ingredients i motivacions gastronòmiques
Centenars d’olotins a l’ofrena floral solidària a la Verge del Tura

x