L’Aix les Baines francès s’endú el cinquè trofeu Ciutat d’Olot d’hoquei en un triangular amb el CH Olot i el CP Manlleu

L’equip francès, amb tres catalans i l’olotí Joan Mangas a les seves files, s’ha imposat al Manlleu de Quim López (2-3) i al CH Olot (0-3), en un trofeu Ciutat d’Olot que ha estrenat la modalitat de triangular amb molts vells coneguts sobre la pista amb bon hoquei per al públic. 


Tarda de retrobaments avui en motiu del torneig tradicional de les Festes del Tura organitzat pel Club Hoquei Olot, que serevix com a presentació del primer equip cada temporada. Enguany, però, el torneig estrenava la modalitat de triangular, aprofitant l’avinentesa amb dos equips ‘amics’ per als garrotxins.

D’una banda, Marc Prat i Quim López tornaven a la pista on van fer història amb l’Olot pujant a Nacional Catalana, amb un Manlleu amb accent garrotxí i amb Marc Julià també a les seves files.

D’altra banda, l’ex jugador de l’Olot Joan Mangas, que va marxar a França per jugar amb l’Aix les Baines, tornava a casa amb el seu equip, un combinat amb accent català que enguany ha pujat a la màxima categoria.

En resum, un torneig de nivell que s’ha acabat enduent l’Aix les Baines. Els francesos, derrotant al Manlleu i a l’Olot, han estat justos guanyadors del Ciutat d’Olot i s’han adjudicat el trofeu.

En segon lloc ha quedat el Manlleu, de Primera Divisió estatal, que ha derrotat als olotins per un estret 0-1. Els de Gerard Pujol, nou tècnic garrotxí per a aquesta temporada, han recuperat sensacions tot i no poder anotar cap gol, en una temporada on encaren novament el repte de la permanència.

L’afició, que no ha faltat a la cita, ha pogut veure altre cop a Miki Ràfols sobre la pista, un referent per als olotins que va fer un pas enrere el curs passat i que enguany esperen recuperar, tot i que l’ex capità encara no ho té clar.

Una cinquena edició del Ciutat d’¡Olot que s’endú un equip estrager en una tarda on l’hoquei ha tornat a la capital garrotxina després de l’estiu.

 

Notícies relacionades:
L’Estadi Municipal d’Atletisme ha acollit el segon Torneig de rugbi femení Ciutat d’Olot
Èxit de la diada castellera de Festes del Tura d’Olot amb tots els castells descarregats
La Carnavalesca d’Olot i Castellfollit de la Roca s’emporta el primer premi de la Batalla de les Flors amb una carrosa de ‘Frozen’

x