L’Estadi Municipal d’Atletisme ha acollit el segon Torneig de rugbi femení Ciutat d’Olot

El Rugbi Club Garrotxa ha tornat a organitzar un torneig d’aquest esport per les Festes del Tura, el Ciutat d’Olot. El masculí arribava plenament consolidat, en la seva novena edició . L’any passat va tenir lloc per primer cop el torneig femení, i enguany es segueix apostant per la consolidació del rugbi a la comarca entre les dones.

Des que fa poc més d’un any, un grup de noies va formar el primer equip femení del Rugbi Club Garrotxa, l’entitat està treballant per fer créixer aquest esport a la comarca i crear un equip que pugui competir.

Èric Basiana donava instruccions a les noies que entrena, les Teixones, abans de sortir a competir al segon torneig de rugbi femení Ciutat d’Olot, un triangular pensat especialment per ajudar-les a créixer. I és que el rugbi és, segurament, el més noble dels esports, és una disciplina de bèsties jugada per cavallers. O, en aquest cas, dames. Però sigui com sigui, porta implícits valors com respecte i esportivitat. Les Teixones van imposar-se en el seu primer partit i la seva participació va ser profitosa global al torneig. Perquè quan l’objectiu és gaudir de l’esport, sigui quin sigui el resultat, sempre s’acaba guanyant.

 

Notícies relacionades:
L’Aix les Baines francès s’endú el cinquè trofeu Ciutat d’Olot d’hoquei en un triangular amb el CH Olot i el CP Manlleu
Èxit de la diada castellera de Festes del Tura d’Olot amb tots els castells descarregats
La Carnavalesca d’Olot i Castellfollit de la Roca s’emporta el primer premi de la Batalla de les Flors amb una carrosa de ‘Frozen’