The Gramophone All Stars Big Band obre els concerts de la primera nit de festes

L’encarregada d’encetar els concerts de la primera nit de festes a la Plaça Major va ser la banda de jazz Gramophone all Stars Big Band. Més d’una desena de músics sobre l’escenari combinats amb la dolça veu de Judith Neddermann van desplegar tot el seu potencial per traslladar-nos a una altra època.

Els ritmes jamaicans de la Gramophone All Stars Big Band van inaugurar ahir a la nit l’escenari principal de les festes d’enguany. Van presentar-hi el quart disc de la formació, anomenat Jazzmaica. Nascut el 2008 de la mà del músic Genís Bou, aquest projecte musical està format per joves promeses de l’escena jazzística catalana que van coincidir a Barcelona, tot i que molts d’ells són de fora de la capital.

No és la primera vegada que la Gramophone actua a Olot, però sí, la primera que ho fa en format de Big Band. Genís Bou explica que com a gironí, ha viscut durant molts anys les Festes del Tura, i per això actuar-hi sempre fa il·lusió.

 

Notícies relacionades:
El cuiner i gastrònom Pep Nogué obre les festes del Tura amb un pregó carregat d’ingredients i motivacions gastronòmiques
La 17a Tamborrada se celebra amb èxit tot i els retards causats per la inestabilitat del temps
La cercavila de la faràndula d’Olot ha hagut de sortir una hora i mitja més tard per la pluja

x