El Correbou omple l’aforament de la plaça de braus amb 2.400 persones a les grades

El Correbou 2015 ha estat precedit per la polèmica. Els animalistes han recollit 3.400 signatures que han portat fins a l’Ajuntament d’Olot per abolir l’acte. L’equip de Govern municipal de la ciutat, que ha de renovar la concessió de la plaça, ha anunciat que prendrà una decisió de cares a l’any que ve sobre la continuïtat del Correbou. Abans, però, l’Ajuntament vol conèixer l’opiniño dels veïns i convocarà una consulta ciutadana que l’ajudarà a prendre una decisió. La Penya Taurina de la Garrotxa, organitadora de l’acte, ha emprès per la seva banda una recollida de signatures.

I enmig de la polèmica, el Correbou ha tornat a omplir la plaça de braus aquest dissabte. 2.400 persones han assistit a l’espectacle, que aquest any combinava la participació espontània dels participants amb l’actuació de retalladors procedents de València. L’organització lamenta que 700 persones més s’han quedat al carrer per falta de places, i assegura que l’espectacle no suposa cap maltractament per als animals. Amores ha convidat als regidors de l’Ajuntament d’Olot a veure el Correbou. “Que vinguin i veuran que aquí no es maltracta cap animal”, ha sentenciat. Els responsables de l’espectacle han amenitzat la sortida de les vaques amb gronxadors, bidons, disfresses i música.

 

Notícies relacionades:
Els ‘Pim, Pam, Pum, Foc!’ escenifiquen l’espectacle ‘I aquest conte s’ha cremat’ després de dos anys fallits per culpa de la pluja
La Norantada i les síndries tornen a animar les Festes del Tura rememorant els 90
La Carnavalesca d’Olot i Castellfollit de la Roca s’emporta el primer premi de la Batalla de les Flors amb una carrosa de ‘Frozen’