El CPA Olot atreu, un any més, centenars de persones al festival de patinatge artístic de Festes del Tura

Un any més, el Club Patinatge Artístic Olot ha celebrat el ja tradicional festival per Festes del Tura. No deixa de ser un acte més de festes, que serveix per reforçar el lligam de la ciutat amb el club, que continua essent un model esportiu per la capital garrotxina.

El Festival de Patinatge Artístic de Festes del Tura ha tornat a atreure centenars de persones al Pavelló municipal d’Esports. Allà s’han presentat diversos balls de tot el club: individuals i de grup, dels equips més petits i també dels grups més grans. Així, la gent s’apropa a tot un club, que és una gran família ben integrada a la ciutat.

El grup de xou A, que ha fet entrar el CPA Olot a la història del patinatge artístic, ha ofert al públic el ball ‘Sobreviure’ que competirà per guanyar el mundial de Cali, Colòmbia, a finals d’aquest mes.

Ha estat un assaig general previ al mundial, al qual el club podrà competir gràcies a una ciutat que, ja des de fa temps, està bolcada en el seu projecte.

 

Notícies relacionades:
Èxit de la ballada del Ball Pla després de 100 anys de la seva desaparició
Els Xerrics d’Olot porten el pilar caminat fins al capdamunt de les escales de l’església de Sant Esteve
El CPA Olot inicia la campanya per aconseguir suports per anar al Mundial 2015, que es disputarà a Cali (Colòmbia)