Els Gegants, Nans i Cavallets surten a la plaça Major rebuts per centenars de persones. Dimarts vinent, el ball en directe per Olot Televisió

Aquí podem veure el ball íntegre dels Nans, Gegants i Cavallets. Avui, diumenge, és el primer dia dels dos que surten a la plaça Major. Aquest fet i el bon temps d’aquest diumenge ha facilitat que motivat que centenars de persones hagin seguit els balls a la plaça. La devoció i l’estima per les figures segueix sent ben evident. Ens deien que algunes persones ja guardaven lloc a dos quarts de deu del matí. Els recordem que aquest proper dimarts OLOT TELEVISIÓ oferirà en directe el ball des de la plaça Major. A l’espera d’aquest moment els convidem a veure aquestes imatges.

 

Notícies relacionades:
La nova temporada d’Olot Televisió reforça les retransmissions en directe i estrena un programa per a joves
La Carnavalesca d’Olot i Castellfollit de la Roca s’emporta el primer premi de la Batalla de les Flors amb una carrosa de ‘Frozen’
La cercavila de la faràndula d’Olot ha hagut de sortir una hora i mitja més tard per la pluja