La Norantada i les síndries tornen a animar les Festes del Tura rememorant els 90

Les síndries han tornat a ser les protagonistes de la Norantada, que enguany ha celebrat el seu setè aniversari amb tanta animació com sempre. Així, el Firal ha gaudit amb ganes de la festa que rememora l’enyorada dècada dels 90.

Diuen els entesos de la penya Weke Weke que a la dècada entre l’any 1992 i el 2002 la gresca i xerinola regnaven a la ciutat d’Olot. Per això, des d’aquesta entitat, van decidir recordar de la millor manera que sabien aquests anys, que per ells van ser de glòria: amb molta festa i bona música.

DJ Kram va animar com sempre el Firal, recordant els 90, i enguany va anar acompanyat d’un altre mític grup, New Limit, que va ser l’estrella de la nit. Així, un any més, Weke weke va aconseguir omplir el Firal amb un bon record dels 90, gràcies al joc que donen les ja clàssiques síndries i, també, sobretot, a la bona música. La penya Weke Weke, per cert, ha dedicat l’edició d’enguany a la desapareguda Ariadna Falguera, que havia estat estretament lligada a la colla.

 

Notícies relacionades:
Teràpia de Shock aixeca passions a la plaça Major presentant el seu nou treball
Els ‘Pim, Pam, Pum, Foc!’ escenifiquen l’espectacle ‘I aquest conte s’ha cremat’ després de dos anys fallits per culpa de la pluja
– El Correbou omple l’aforament de la plaça de braus amb 2.400 persones a les grades