Tretze trios al Primer Campionat de Truc a 6 de Festes del Tura

El Primer Campionat del Món de Truc a 6 va comptar amb la participació de 13 trios, més del que s’esperava des de l’organització. Durant tres hores les cartes van ser les protagonistes en tres rondes eliminatòries que van culminar en una emocionant final molt ajustada.


Per primera vegada es va celebrar una competició amb trios, el Campionat del Món de Truc a 6 Truc-a-la-Tura que permet tucar més vegades i sumar més punts.
En total hi han participat 13 equips de tres persones, tot un èxit de participació segons l’organització que esperava menys trios en aquest primer any de competició.

Després de més de tres hores de joc i tres rondes eliminatòries van ser dos equips de Riudaura els que es van disputar el campionat. En una emocionant i ajustada final per només un punt de diferència, el guanyador va ser l’equip Casanova.
Com es diu popular ment, el més important és participar, així que, a més dels respectius premis pels quatre primers equips, tots els participants van endur-se d’obsequi d’una ampolla de vi i un fuet.

 

Notícies relacionades:
Els Xerrics d’Olot porten el pilar caminat fins al capdamunt de les escales de l’església de Sant Esteve
El CPA Olot atreu, un any més, centenars de persones al festival de patinatge artístic de Festes del Tura
Els Gegants, Nans i Cavallets surten a la plaça Major rebuts per centenars de persones. Dimarts vinent, el ball en directe per Olot Televisió

Deixa un comentari