El Mag Lari porta al Teatre Principal d’Olot el seu espectacle ‘Lari Poppins’ amb motiu de les Festes del Tura

Durant aquestes Festes del Tura els olotins i les olotines han pogut saber quin és el cognom del Mag Lari. Aquest no és altre que Poppins, i és que l’il•lusionista català ha desvetllat que és el fill de la mainadera més famosa del cinema. Aquest dilluns a la tarda, Lari Poppins va mostrar als públic olotí els seus últims trucs.

El Teatre Principal d’Olot va omplir-se aquest dilluns a la tarda de famílies per assistir a l’últim espectacle del Mag Lari. Els nens i nenes no volien perdre’s cap detall, i és que el mag ha creat molta expectació, ja que ha explicat que és fill de Mary Poppins, i així ho confessava minuts abans de començar l’espectacle a les càmeres d’OLOT TELEVISIÓ. “Mary Poppins és la meva mare. Ho ha estat tota la meva vida, des que vaig néixer”, ha assegurat.

Els primers trucs no es van fer esperar i a 2/4 de 7 de la tarda el Mag Lari va aparèixer literalment sobre l’escenari l’escenari. ‘Lari Poppins’ és un diàleg constant amb el públic, que participa activament en tots i cadascun dels trucs de màgia. El públic familiar congregat al Teatre Principal d’Olot va divertir-se d’allò més amb els trucs i les bromes del Mag Lari, amb què van partir-se de riure.

 

Notícies relacionades:
La colla ‘Els Pares benparits’ guanya el Concurs de Paelles 2015, on han participat 1.150 persones d’un total de 44 colles
El CPA Olot atreu, un any més, centenars de persones al festival de patinatge artístic de Festes del Tura
Èxit de la ballada del Ball Pla després de 100 anys de la seva desaparició

x