La colla ‘Els Pares benparits’ guanya el Concurs de Paelles 2015, on han participat 1.150 persones d’un total de 44 colles

Els Pares benparits han guanyat el Concurs de Paelles 2015. Els Alots han quedat en segona posició i a més han guanyat el premi al cuiner més ben guarnit. El jurat ha considerat que el tercer premi de paelles havia de ser per a la colla Tura’s Rice. La colla La Gresca s’ha fet amb el premi al millor parament.

1.150 persones d’un total de 44 colles han participat aquest any al Concurs de Paelles de la penya AOAPIX. El passeig de la Muralla va tornar a ser ahir un espai familiar on va predominar la sana competència. Els diferents grups cuinaven amb mim i cuidaven fins l’últim detall per sorprendre els diferents jurats del concurs. Tots intentaven cridar l’atenció amb la presentació i l’aroma de la seva paella, els vestits dels seus cuiners, el parament o diferents càntics que convidaven a asseure’s a taula per passar una vetllada agradable.

El jurat va valorar el gust de la paella de becada cuinada per la colla ‘Els pares benparits’ i va concedir-los el primer premi del Concurs de Paelles 2015. El segon premi va ser per a la colla els Alots. El vestit dels seus cuiners no va passar desapercebut, i el jurat del guardó al cuiner més ben guarnit també va reconèixer la colla carnavalesca. La tercera millor paella va ser la de la colla Tura’s Rice, que participava per primera vegada al concurs. Finalment, el premi al millor parament se’l va endur la colla La Gresca, amb un parament inspirat en el món del circ i confeccionat amb material reciclat. La Gresca es va imposar a paraments molt ben treballats.

Aquest any ha predominat la temàtica marinera i fins i tot hi havia un parament inspirat en el fons del mar. El jove grup Agnès & The Pèpits va ser l’encarregat d’amenitzar l’edició 2015 del Concurs de Paelles amb les seves cançons folk de cantautor.

 

Notícies relavionades:
El tema ‘Junts’ de Projecte Mut fa tornar l’estiu a Olot per uns minuts
El CPA Olot atreu, un any més, centenars de persones al festival de patinatge artístic de Festes del Tura
Els Xerrics d’Olot porten el pilar caminat fins al capdamunt de les escales de l’església de Sant Esteve

x