La Principal de la Bisbal torna a omplir de gom a gom la Plaça Major amb el seu concert de Festes del Tura

L’orquestra La Principal de la Bisbal ha tornat a triomfar avui a Olot en motiu del seu tradicional concert de les Festes del Tura. La Plaça Major s’ha omplert de gom a gom per escoltar a una de les cobles més prestigioses de Catalunya, que no ha decebut en absolut. 


Des d’una hora i mitja abans del concert, la Plaça Major ja registrava un ple absolut. La gent no volia perdre’s deixar escapar un lloc en una de les cadires per escoltar un any més el tradicional concert de la Principal de la Bisbal, que té en Olot una parada assegurada cada any per les Festes del Tura.

Amb la seva tradicional rauxa i amb un ritme ja característic, la prestigiosa orquestra ha tornat a fer gala de la seva catalanitat i de la seva gran connexió amb un públic fidel a la cita.

Els solistes de la cobla han captivat al públic amb les seves espectaculars interpretacions de temes tan antics com novedosos, però sempre originals.

Un any més, doncs, La Principal de la Bisbal no ha faltat a les Festes del Tura, en una cita ineludible amb la bona música d’una de les orquestres més prestigioses arreu de Catalunya.

 

Notícies relacionades:
El Mag Lari porta al Teatre Principal d’Olot el seu espectacle ‘Lari Poppins’ amb motiu de les Festes del Tura
El CPA Olot atreu, un any més, centenars de persones al festival de patinatge artístic de Festes del Tura
Èxit de la ballada del Ball Pla després de 100 anys de la seva desaparició