Més de 60 equips i gairebé 200 persones participen en el II Campionat Mundial de Pedra, Paper, Tisora, organitzat pels Morruts

Des de l’any passat el tradicional joc del pedra, paper i tisora és una nova disciplina durant les Festes del Tura. Els Morruts organitzen el què han anomenat un campionat mundial on la gent s’hi ha implicat de valent. La iniciativa ha aplegat avui a la plaça del Mig a dos centenars de persones.  


Moltes maneres diferents i estils diversos de jugar a un joc que tots coneixem des de la infantesa. El més fàcil d’aprendre del món, probablement: el pedra, paper, tisora. Però aquest joc divertit i amè és des de les Festes del Tura de l’any passat una manera de passar una gran tarda en família i entre amics. Tot gràcies als Morruts, que organitzen tot un campionat mundial per a la gent d’Olot que consisteix precisament en això, en jugar al pedra, paper i tisora.

Més de 60 equips i unes 200 persones no han faltat a una gran cita que ha aplegat un munt de gent, grans i petits, a la Plaça del Mig d’Olot.

En un campionat sense ànim de lucre i sense competitivitat, els participants van enfrontant-se per equips de tres components i van passant rondes, si guanyen, o passen al torneig de consolació, si perden.

Tota una experiència amb un joc que no passa mai de moda i que, als més grans i els més petits, els segueix divertint.

 

Notícies relacionades:
La colla ‘Els Pares benparits’ guanya el Concurs de Paelles 2015, on han participat 1.150 persones d’un total de 44 colles
El CPA Olot atreu, un any més, centenars de persones al festival de patinatge artístic de Festes del Tura
Èxit de la ballada del Ball Pla després de 100 anys de la seva desaparició

x