L’espectacle pirotècnic acomiada les festes del Tura 2015

Les Festes del Tura 2015 han arribat al seu final i ho han fet amb actes que s’han convertit en tradicionals com imprescindibles per acomiadar la festa major d’Olot. Un d’ells és l’espectacle pirotècnic des del Puig del Roser a càrrec de les pirotècnies Pibierzo i Sant Roc d’Olot. A les nou del vespre ha arrencat l’espectacle que ha omplert de llum i color el cel de la ciutat durant onze minuts. La poca nuvolositat ha afavorit que s’hagi pogut visualitzar des de qualsevol punt de la ciutat.

 

Notícies relacionades:
Olot Televisió registra una audiència rècord durant les Festes del Tura
El Firal viu l’ ‘Adéu Vila d’Olot’ més multitudinari dels darrers anys
Els Nans, Gegants i Cavallets han sortit a ballar a la Diada de la Mare de Déu del Tura

x