Més d’un centenar de ciclistes participaran al 1r Gran Premi de la Garrotxa

La Garrotxa es prepara per a un cap de setmana ple de ciclisme: dissabte i diumenge tindrà lloc el Gran Premi de la Garrotxa, fruit de la col·laboració entre el Club Ciclista Olot i el Club Ciclista Bas. La cursa arrencarà dissabte de Sant Esteve, i diumenge es viurà la tradicional cursa Ciutat d’Olot de Festes del Tura, englobada en el Gran Premi ciclista. Es creu que hi participaran un centenar de corredors.

Per primera vegada el Club Ciclista Bas i el Club Ciclista Olot organitzen el Gran Premi de la Garrotxa, una iniciativa per dur a terme un cap de setmana complert de ciclisme a la comarca. Composta de dues curses que es poden córrer per separat, es tracta d’una prova challenge oberta a tothom de les categories Màster 30, Èlit i sub 23.

La competició arrencarà dissabte a les quatre de la tarda de Sant Esteve d’en Bas, mentre que diumenge tindrà lloc la 61a edició de la Cursa Ciutat d’Olot Festes del Tura, inclosa aquest cop en el Gran Premi de la Garrotxa, i que arrencarà des de la Plaça Clarà a partir de les 10 del matí. Pel que fa a l’àmbit competitiu, des de l’organització veuen difícil poder aspirar a la victòria. S’espera una participació de més de cent ciclistes al Gran Premi de la Garrotxa, i dos equips francesos ja han inscrit els seus corredors a la competició.

 

Notícies relacionades:  
Neix el Gran Premi de la Garrotxa, de la mà del CC Olot i el CC Bas, que subtitueix la tradicional prova ciclista Ciutat d’Olot