Olot Televisió registra una audiència rècord durant les Festes del Tura

OLOT TELEVISIÓ ha registrat una audiència rècord durant la festa Major, el que confirma que tots vostès ens han escollit per seguir les informacions relacionades amb les fes del Tura. En aquest sentit, l’equip de la cadena agraeix la confiança dipositada durant tots aquests dies.

Amb les Festes del Tura, OLOT TELEVISIÓ ha donat el tret de sortida a la nova programació de la temporada i, de nou, la rebuda ha estat excel·lent. Des de divendres i fins aquest dimarts OLOT TELEVISIÓ ha registrat un 12% d’audiència mitjana diària, una xifra que està molt per sobre de la gran majoria de cadenes estatals. Dissabte i dimarts són els dos dies amb millors xifres degut, en primer lloc, al gruix més important dels actes i per l’emissió en directe del ball dels Gegants, Nans i Cavallets, un programa especial que va ser seguit per més d’un terç de les persones que en aquell moment miraven la televisió a la Garrotxa. Des de l’arrencada del programa, a tres quarts de dotze del migdia, fins a la seva finalització, els telespectadors van ser fidels a OLOT TELEVISIÓ i no es van voler perdre cap detall de la retransmissió, que la Televisió de la Garrotxa feia per primera vegada. Aquests bons resultats certifiquen l’aposta de la cadena d’oferir programes en directe, com ja va passar amb l’ÉsDansa de les Preses fa només uns dies.

Al llarg d’aquests cinc dies Olot Televisió ha fet un seguiment extens dels principals actes que s’han organitzat, amb una especial sensibilitat a aquells que s’han promogut des de les entitats i associacions. Al matí, a la tarda, al vespre, a la nit… durant les 24 hores del dia un equip de professionals format per més d’una desena de persones s’han mogut entre la multitud per captar les millors imatges de les festes perquè tots vostès les poguessin veure per la televisió, per la televisió a la carta, per l’aplicació d’Olot Televisió o pel canal de YouTube de la cadena.

Igual de remarcable són les visites que ha rebut el web d’OLOT TELEVISIÓ. Durant aquests dies de festes s’han rebut prop de 2.000 visites úniques de mitjana que han visitat prop de 10 mil pàgines. El XIP/TV, la televisió a la carta que es pot visitar des del web d’Olot Televisió, ha registrat un increment del 60% de visites durant aquests últims cinc dies.

Aquestes xifres demostren una vegada més la fidelitat que tenen els garrotxins amb OLOT TELEVISIÓ alhora d’informar-se del què passa a la comarca. En aquest sentit la direcció anuncia una aposta pels programes en directe de cara a les properes setmanes i coincidint amb els principals esdeveniments de la Garrotxa.

 

Notícies relacionades:
La nova temporada d’Olot Televisió reforça les retransmissions en directe i estrena un programa per a joves
L’espectacle pirotècnic acomiada les festes del Tura 2015
Els Gegants, Nans i Cavallets surten a la plaça Major rebuts per centenars de persones. Dimarts vinent, el ball en directe per Olot Televisió

Deixa un comentari