Albert Bramon (PSC) no participarà als actes de la Diada i no està d’acord que Muriel Casals faci la conferència de l’11S

L’11 de setembre, Diada de Catalunya, és el dia que començarà la campanya electoral, així ho va decidir el president de la Generalitat. Aquest dijous ha estat al plató de Les Notícies Albert Bramon, secretari general del PSC a la Garrotxa i número tres del partit per Girona a les eleccions al Parlament de Catalunya, per explicar el programa electoral que el partit ha previst per a la Garrotxa. Bramon ha explicat que el PSC aposta per desencallar les variants d’Olot i de les Preses en aquesta propera legislatura i revitalitzar l’espai natural de l’Alta Garrotxa, que no ha estat actualitzat els últims anys i que suposa una contribució important a l’economia dels pobles que en formen part. El PSC també aposta per aportar el finançament adequat al nou Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa. “No pot ser que l’hospital continuï amb les estretors del pressupost de l’antic hospital”, ha denunciat.

Albert Bramon ha afirmat que viurà la Diada com a catalanista però que no assistirà als actes institucionals programats. Ha explicat que no està d’acord que el Consell Comarcal convidi per a la conferència institucional a Muriel Casals, número tres de la candidatura de Junts pel Sí per Barcelona. Bramon també ha explicat perquè creu que la independència és una via morta i en canvi la el PSC representa la via d’una Catalunya amb la màxima llibertat. “Simplement perquè una via sense sortida no dóna marge per a res més i una via de diàleg, com la que nosaltres defensem, dóna més llibertat a tots els actors”, ha assegurat.