Guarden la marihuana dels Mossos d’Olot en bosses hermètiques però el sindicat USPAC manté la denúncia per les molèsties causades

La comissaria d’Olot ja no fa olor de marihuana, perquè el Departament d’Interior a Girona ha guardat les plantes en bosses hermètiques; el sindicat USPAC, denunciant del problema, confirma aquest fet, però insisteix en trobar una solució eficaç al problema.

La comissaria dels Mossos d’Esquadra d’Olot ha deixat de fer una olor forta de marihuana; així ho afirma la Unió Sindical de la Policia Autonòmica de Catalunya, USPAC, que la setmana passada alertava d’aquest problema amb una denúncia pública. Davant el rebombori generat, el Departament d’Interior es va posar en contacte amb el sindicat i des de llavors guarda les 2.000 plantes decomissades durant el mes d’agost en bosses hermètiques, i es guarda un mostreig per assecar la droga de forma natural i determinar el seu nivell d’estupefaent. Per aquest motiu la comissaria ja no desprèn la fortor de marihuana, segons el sindicat, però el col·lectiu segueix demanant una solució eficaç com contenidors hermètics instal·lats fora de l’edifici dels Mossos d’Esquadra. USPAC adverteix que el problema segueix vigent en altres comissaries del territori, i manté la denúncia presentada al Comitè de Salut Laboral, per les molèsties que ha causat la droga als agents i esperant que s’estableixi algun mecanisme permanent de custòdia.

 

Notícies relacionades:
El sindicat USPAC dels Mossos d’Esquadra denuncia que la comissaria d’Olot fa una olor “insuportable” de marihuana
La Policia Municipal deté a tres persones pel cultiu de 79 plantes de marihuana
Policia Municipal i Mosos d’Esquadra fan una valoració “molt positiva” de les Festes del Tura

x