La Policia Municipal deté a tres persones pel cultiu de 79 plantes de marihuana

La Policia Municipal d’Olot ha detingut 3 persones, de 30, 35 i 60 anys pel cultiu de 79 plantes de marihuana en un mas del barri de Les Planotes. En aquesta operació, els municipals van rebre un avís i en inspeccionar la zona, van trobar els tres sospitosos amb un gos de raça perillosa, i en aquell mateix moment els va detenir i va comissar totes les plantes, que van resultar ser 79, amb un pes de 100 quilos. La Policia Municipal es mostra satisfeta per poder portar a terme aquest tipus d’operacions. Seguidament, els sospitosos han passat a mans dels Mossos d’Esquadra, que continuen amb la investigació.

 

Notícies relacionades:
Policia Municipal i Mosos d’Esquadra fan una valoració “molt positiva” de les Festes del Tura
Guarden la marihuana dels Mossos d’Olot en bosses hermètiques però el sindicat USPAC manté la denúncia per les molèsties causades
El sindicat USPAC dels Mossos d’Esquadra denuncia que la comissaria d’Olot fa una olor “insuportable” de marihuana