2.400 garrotxins es desplacen en 44 autocars a la Via Lliure de la Meridiana

Al migdia, després de l’acte institucional a l’Ajuntament, molts dels assistents s’han retrobat a l’estació d’autobusos. Tots han marxat cap a Barcelona, amb el comboi d’autocars organitzat per l’ANC per tal d’assistir a la Via Lliure de la Meridiana per celebrar la Diada d’enguany.

Entre 2.300 i 2.400 garrotxins s’han desplaçat aquest migdia de la Garrotxa a Barcelona en els autocars organitzats per l’ANC per assistir a la Via Lliure de la Meridiana, en un gran èxit de convocatòria.

Mentre els passatgers esperaven, l’organització anava de bòlit, deixant a punt els busos, adequats per a què tothom pogués tenir el seu punter i el seu material i el trobés al seu seient.

Ja passades les 12 del migdia, la gent ha anat pujant i tots els busos, un total de 21, han anat sortint: ha estat un comboi que s’ha desplaçat en massa fins a Barcelona. A tot això, calia sumar també 23 busos més, repartits per tots els municipis de la comarca. I per fer passar bé el viatge, a dins els autocars, molta festa i cants reivindicatius fins arribar a la capital.

x