Junts pel Sí, Catalunya Sí que es Pot i la CUP escenifiquen l’inici de la campanya amb l’enganxada de cartells al Firal d’Olot

La Diada ha coincidit enguany amb l’inici de la campanya de les eleccions al Parlament de Catalunya. Ahir, els representants garrotxins d’algunes de les formacions que es presenten als comicis van escenificar l’inici de la campanya amb la tradicional enganxada de cartells.

Els representants de la candidatura JuntspelSí a la Garrotxa van esperar a l’enganxada de cartells electorals amb un sopar conjunt al Firal d’Olot. Ja a les 12 de la mitjanit, van procedir a enganxar els cartells amb els diferents candidats i el lema El vot de la teva vida. L’alcalde d’Olot, Josep Maria Corominas (CDC), va dir que la independència és el que Catalunya necessita en aquests moments. La número 13 de la candidatura per Girona, Meius Ferrés (ERC) va assegurar que ara és el moment d’esvair les pors. Per últim, la presidenta d’Òmnium Garrotxa, Núria Torres, va demanar la implicació de la ciutadania “per a una societat més justa que hem de fer entre tots”.

La Catalunya de la gent és el lema de la candidatura Catalunya Sí que es Pot. La formación vol que els electors sàpiguen que defensa el dret a decidir sense pal·liatius. El regidor d’Olot en Comú a l’Ajuntament d’Olot, Xavier García, va dir que esperen un ampli suport de la ciutadania tot i que, segons creu, els mitjans de comunicació els deixen de banda.

El lema de la CUP per a aquestes eleccions és Governem-nos. La formació va voler iniciar la campanya amb una denúncia: que els ciutadans d’origen estranger encara no poden votar. El número 7 de la Candidatura Popular per Girona, el riudarenc Marc August Muntanya, va dir que la formació vol “un país lliure on tothom pugui participar”.

 

x