La UE Olot visita aquest diumenge el Reus a l’espera de poder convocar els davanters Dieguito i Perea

La Unió Esportiva Olot visita aquest diumenge el Reus, una de les millors plantilles i amb un major físic de la categoria, un equip imbatut en el que portem de lliga, amb dos empats i una victòria, aconseguida precisament a casa. La Unió Esportiva Olot és conscient que la convocatòria dels dos últims fitxatges, els davanters Diego Sánchez i Alberto Perea, reforçaria l’atac i les possibilitats de gol de l’equip, que només ha sumat un punt en tres partits.

Dieguito encara espera l’alta mèdica i és dubte per al partit de diumenge. Alberto Perea, en canvi, compta amb més opcions. El davanter manxec va arribar la setmana passada, però ràpidament ja es va posar a treballar i ja ha entrenat amb l’equip a ple rendiment.

Deixa un comentari