L’Ajuntament d’Olot celebra l’acte institucional per la Diada sense hissada de senyera

L’acte institucional de la Diada ha tingut lloc a dos quarts d’onze d’aquest matí davant l’Ajuntament d’Olot. S’ha fet un ball d’homenatge i s’ha pronunciat un manifest per tenir en compte l’excepcionalitat de la diada d’enguany.

Enguany, l’acte institucional de la Diada Nacional de Catalunya ha reunit prop d’un centenar de persones davant l’Ajuntament d’Olot. Regidors dels partits independentistes i diversos membres d’Òmnium i ANC, a més de representants de Mossos i Policia Municipal hi ha assistit.

L’alcalde d’Olot ha remarcat que en aquest acte institucional, en aquesta ocasió, no s’ha hissat cap senyera, perquè ja hi ha l’Estelada al màstil del costat de l’ajuntament. També la presidenta d’Òmnium Garrotxa ha llegit un manifest. Seguidament, dos membres de l’Esbart Olot han fet un ball d’homenatge. Finalment, s’ha pogut veure una imatge tan curiosa com el regidor de la CUP, Lluís Rubió, al costat del cap dels Mossos a Olot: ha estat al moment de cantar els segadors, que han tancat l’acte institucional d’aquest 2015.

x