Jordi-Francesc Guillaumes i Pere Font exposen fotografies de naturalesa al Centre Excursionista d’Olot

El Centre Excursionista d’Olot acull una exposició de fotografia de Jordi-Francesc Guillaumes i Pere Font exposen ‘Fotografiant Naturalesa’. Es tracta d’un viatge per les imatges des del Mediterrani als pics més alts dels Pirineus.

‘Fotografiant Naturalesa’ és una exposició de 23 fotografies -10 de Pere Font i 13 de Jordi-Francesc Guillaumes- que, estant a la petita sala del Centre Excursionista d’Olot, ens porten a fer un viatge des del Mediterrani més blau, de la costa Brava, fins les muntanyes més altes dels Pirineus.

L’exposició es va inaugurar el 5 de setembre amb gran expectació. Les fotografies mostren també paisatges de la Garrotxa, fàcilment identificables. Es podran anar a veure fins el proper dia 30, de 7 a 9 del vespre en dies feiners, i de 12 a dos quarts de dues del migdia i de 7 a dos quarts de nou del vespre els dies festius.

x