L’olotí Joan Guirado presenta el seu llibre ‘This is Spain’ a l’Hospici davant d’una quarantena de persones

Aquest dissabte al vespre l’olotí Joan Guirado (La Canya, 1990) ha presentat el seu llibre, ‘This is Spain’ a la sala d’actes de l’Hospici, en la presència d’una quarantena de persones que han assistit a l’acte. Es tracta d’un recopilatori de situacions ridícules que els polítics espanyols han protagonitzat durant els darrers anys. Són fets, segons l’autor, absolutament inèdits a la majoria de països. Així, han cridat l’atenció de Guirado, que els ha reunit, explotant la versió més dantesca dels polítics espanyols. L’olotí també aconsegueix donar un toc personal al seu llibre fruit de les seves experiències vitals als cercles polítics catalans i espanyols, malgrat la seva joventut.

Deixa un comentari