La segona catalana torna per la porta gran a Les Preses amb un golejada del Bosc de Tosca d’Albert Danés davant del Breda (6-0)

L’equip d’Albert Danés ha ratllat un gran nivell en un partit que se li ha posat de cara ben aviat amb un penal i l’expulsió del porter visitant en la mateixa jugada. Això sí, els presencs han esclafat després al Breda i li han endosat un ‘set’ de gols amb una gran actuació de Sergi Amargant per banda dreta. 

BDTSCA BREDAGran tornada d’una bona categoria al camp de futbol del Bosc de Tosca. La segona catalana trepitjava novament la gespa presenca i s’hi ha trobat ben còmode, amb un gran partit dels homes d’Albert Danés. El Breda s’ha queixat molt de l’actuació arbitral, en un matx marcat des de ben aviat per un penal i la conseqüent expulsió del porter visitant abans del primer quart d’hora.

Alejandro Gaitán no ha perdonat dels sels onze metres i ha posat els locals per davant. El Breda, amb 10, ha anat a remolc tot el partit i Sergi Amargant, amb un golàs, ha sentenciat abans del descans. A la represa els visitants han intentat reaccionar però ben aviat Gaitán ha sentenciat del tot i ha aplanat el camí dels seus, que s’han divertit amb la pilota i han acabat golejant.

Amargant ha fet un altre gol i ha entregat una gran assistència a Serra per al cinquè, i abans del xiulet final encara ha arribat un sisè gol que ha deixat els presencs amb un gran regust de boca.

Amb 4 punts en dues jornades, els d’Albert Danés han començat molt bé la seva nova aventura a segona catalana.