La Unió Esportiva Olot cau durament a Reus (3-0) i segueix sense guanyar en un mal inici de temporada

El homes de Rodri han fallat un penal al límit del descans, quan podien empatar el partit, i s’han trobat amb un gran rival al davant. Tot i l’expulsió local en el minut 70′, quan millor estava l’Olot, l’equip ha rebut dos gols més i ha caigut durament al Municipal reusenc. 

Quatre partits de lliga i un punt. Aquest és el balanç d’un Olot que no troba la tecla per guanyar partits. Avui, a Reus i davant d’un gran rival, els homes de Rodri han rebut un correctiu tan dur com merescut, en el pitjor partit dels olotins en aquest inici de temporada.

L’equip de Natxo González s’ha avançat en el marcador passada la mitja hora, amb un gol d’Edgar, i ha fet justícia al marcador en un primer acte on als olotins els ha costat entrar en el partit. Al final, però, l’equip ha millorat i ha disposat d’un penal per posar les taules. La mala sort s’ha topat amb Héctor i la pilota ha acabat a la fusta just abans del descans.

A la represa, la UE Olot ha millorat i ha gaudit de més possessió i d’alguna ocasió, però el Reus s’ha mostrat letal i, tot i quedar-se amb un home menys a 20 minuts pel final, ha ampliat diferències amb un gol de Moyano. Les bones intervencions del porter reusenc i l’encert local han acabat decantant la balança d’un matx on els de Rodri no han estat a l’alçada.

Ricardo ha acabat d’obrir la ferida olotina amb un 3 a 0 que deixa molt tocat a l’equip abans de rebre el Barça B a l’estadi la setmana vinent.

El tècnic del primer equip ha rebut crítiques i represàlies verbals al final del partit per part dels membres de la Grada d’animació desplaçats al Municipal de Reus, que li han reclamat més actitud per part de l’equip, descontents amb l’actuació dels seus. El proper partit, davant d’un filial blaugrana que tampoc ha guanyat en aquests primers quatre partits, serà a vida o mort per a ambdós conjunts.

 

Notícies relacionades:
Joan Agustí, president de la UE Olot: “El club necessita aficionats que se sentin orgullosos de l’equip tant si guanya com si perd”
La UE Olot visita aquest diumenge el Reus a l’espera de poder convocar els davanters Dieguito i Perea
La Unió Esportiva Olot suma el primer punt de la temporada davant del Lleida Esportiu (1-1) enmig de les Festes del Tura

x