Ciutadans es postula com el partit de les propostes per donar “respostes reals als problemes reals”

Ciutadans ha estat per Olot aquest matí. Jean Castel, cap de llista de la formació per Girona, acompanyat per altres membres de la formació han estat aquest matí al mercat setmanal de la ciutat donant a conèixer el programa per les eleccions del 27S.  En aquest sentit la formació política es postula com la proposta contrària a la ruptura entre Catalunya i Espanya actual i allunyada de l’immobilisme dels vells partits polítics destacant per sobre de tot el nou model que volen construir centrat en les propostes ben explicades i dutes a la realitat per resoldre els problemes reals de la ciutadania. “Un model econòmic, social i de convivència on la prioritat sigui donar solucions a tots els problemes garantint tots aquells serveis que són bàsics com l’educació, la sanitat o els serveis socials” explica Jean Castel, cap de llista Ciutadans per Girona.

 

Notícies relacionades:
Junts pel Sí, Catalunya Sí que es Pot i la CUP escenifiquen l’inici de la campanya amb l’enganxada de cartells al Firal d’Olot