Joan Agustí, president de la UE Olot: “El club necessita aficionats que se sentin orgullosos de l’equip tant si guanya com si perd”

La Unió Esportiva Olot va perdre ahir al camp del Reus Deportiu per un contundent 3 a 0. L’equip només ha sumat un punt en els quatre primers partits de lliga. Aquest dilluns el programa ‘La Banqueta’ d’OLOT TELEVISIÓ ha començat la temporada amb una entrevista al president de la Unió Esportiva Olot, Joan Agustí. Tot i ser conscient del descontentament que poden tenir alguns aficionats amb aquest inici de lliga, Agustí ha explicat que al club li és difícil guanyar habitualment a Segona B i després d’haver afrontat quatre ascensos. “La Unió Esportiva Olot necessita aficionats a qui els agradi un equip valent i solidari, i se sentin orgullosos amb un equip tant si guanya com si perd”, ha afirmat.

Notícies relacionades:
– La Unió Esportiva Olot cau durament a Reus (3-0) i segueix sense guanyar en un mal inici de temporada
– La UE Olot visita aquest diumenge el Reus a l’espera de poder convocar els davanters Dieguito i Perea
– La Unió Esportiva Olot suma el primer punt de la temporada davant del Lleida Esportiu (1-1) enmig de les Festes del Tura

x