La Policia Municipal d’Olot intervé roba i ulleres robades a la ciutat per valor de 600 euros

Dijous al migdia la Policia Municipal d’Olot va intervenir roba i ulleres robades en dos establiments de la ciutat per valor d’uns 600 euros. El cos de seguretat local va rebre l’alerta d’una òptica de la ciutat denunciant el furt d’ulleres de l’establiment per part de dos homes de fora de la ciutat. La Policia Municipal els va localitzar i va recuperar els objectes robats a l’òptica que en total estaven valorats en més de 400 euros. Posteriorment, durant la inspecció al vehicle dels lladres, es van trobar quatre samarretes que els dos homes havien robat d’una botiga de la ciutat per valor de 200 euros. Durant la inspecció al vehicle els agents de la policia local de la ciutat també van trobar una carro de la compra folrat d’alumini i marihuana per al consum propi. Al tractar-se d’un delicte lleu, un cop acabada la inspecció del vehicle, els dos homes van quedar en llibertat a l’espera de ser citats per a un judici ràpid.

 

x