Comença la secundària a la Garrotxa amb 1.969 estudiants als instituts

Gairebé dos mil alumnes comencen avui l’Educació Secundària a tota la Garrotxa. El nou curs s’inicia amb novetats: tots els instituts olotins compten amb quatre línies de primer d’ESO, i s’introdueix una hora d’anglès i de matemàtiques a les lliçons dels estudiants.


Torna l’activitat als Instituts de la Garrotxa, que veuen com creix en 40 persones el nombre d’alumnes que estudien secundària. En concret, a la comarca hi ha actualment 1969 persones que estudien ESO. L’augment d’estudiants ha provocat que el curs de primer d’ESO 2015/2016 sigui el primer on hi haurà quatre línies a tots els instituts d’Olot.

Una altra de les novetats és que s’introdueix una hora d’anglès i una hora de matemàtiques en el currículum dels estudiants. Pel que fa als cicles formatius, la setmana que ve es donarà inici als cicles de grau superior. En aquest àmbit, l’Institut Bosc de la Coma comptarà amb un nou grau de Desenvolupament d’Aplicacions Web, i que també implementa la formació dual als estudiants. Aquest grau complementarà els existents al Bosc de la Coma d’Administració de Sistemes informàtics en xarxa i desenvolupament d’aplicacions multiplataforma.

 

Notícies relacionades:
– El curs escolar comença a la Garrotxa amb 8.557 alumnes, una setantena més que l’any passat
– L’escola Castanyer de Sant Joan les Fonts comença el curs amb obres de millora per valor de 70 mil euros
– L’escola del Pla de Dalt d’Olot inicia el curs amb una nova coberta i una Unitat de Suport d’Educació Especial amb cinc alumnes

 

Deixa un comentari