El coordinador del 9-N, Joan Cañada, creu que la fiscalia l’ha citat per motius polítics i l’acusa de filtrar la informació

Al coordinador del 9-N, l’olotí Joan Cañada, no li preocupa que el fiscal hagi demanat al Tribunal Superior de Justícia el seu testimoni per la querella contra l’organització del dispositiu. Diu que l’organització de la consulta va seguir estrictament la legalitat.

Cañada, que és advocat de professió, entén que la querella s’ha interposat per un motiu polític i no jurídic, i lamenta que s’hagi assaventat per la premsa. Ell encara no ha rebut la citació formal. Acusa a la fiscalia de la filtració.

Joan Cañada ha estat citat com a coordinadot del web participa, tot i que traslladarà al jutge que ell és el responsables de tot el dispositiu del 9-N, per veure si finalment ha de declarar. Si ho fa, no tindrà cap problema a contestar totes les preguntes.

 

Notícies relacionades:
Joan Cañada deixarà la presidència d’UDC a la Garrotxa
L’olotí Joan Cañada deixa la presidència d’Unió Democràtica de Catalunya a Girona

x