Josep Maria Corominas es defensa del pagament de màsters a personal de confiança de Dipsalut

L’alcalde d’Olot i president de Dipsalut, Josep Maria Corominas, ha defensat que el pagament de màsters a personal de confiança es va fer de forma transparent i ajustat a la llei, responent la pregunta feta per la CUP al ple de la Diputació de Girona sobre el criteri escollit per fer aquesta formació. Segons Corominas, de formació en fan “tots els treballadors”, perquè forma part de “l’ADN” de l’organisme des dels seus orígens.

La polèmica va sorgir quan la Central Sindical Independent de funcionaris va advertir una auditoria de 2013, on es desprenia que s’havien pagat màsters a Esade a quatre càrrecs de Dipsalut, amb una despesa de 19.600 euros.

 

Notícies relacionades:
Josep Maria Corominas sobre el pagament de quatre màsters a empleats del Dipsalut: “Tot s’ha fet d’acord amb la llei”
La Diputació de Girona investiga el pagament de quatre màsters d’ESADE a empleats del Dipsalut