Marc Vidal, cap de llista de Catalunya Sí que es Pot per Girona: “Som el partit de la majoria dels sís i el no a la corrupció

El candidat de Catalunya Sí que es Pot a Girona diu que el seu és el partit de tots els sís, excepte per a la corrupció i les polítiques de dretes. Marc Vidal ha proposat un rescat social dels ciutadans catalans durant els primers 100 dies de mandat i un procés constituent des del dia 1. Ha assegurat que la sobirania s’aconseguirà amb la celebració d’un referèndum, i en tot cas, es defensa cada dia amb polítiques coherents, per exemple, no donant suport a la reforma laboral del PP, que “ha fet perdre sobirania als treballadors”.

Catalunya Sí que Es Pot va fer ahir a la tarda un acte de campanya al pati de l’Hospici d’Olot. El número 1 de la llista per Girona, Marc Vidal, va defensar que la seva opció farà un Procés Constituent a partir del primer dia que entrin en el govern.

Davant dels assistents, Vidal va defensar fer un rescat de les polítiques socials a Catalunya els primers 100 dies de mandat. A més, Vidal obre la porta a fer un procés constituent a partir del primer dia que entrin al Govern, i escoltant als que demanen la independència de Catalunya afirma que només té un no a dos aspectes de la política catalana. També va intervenir a l’acte Núria Pascal, l’única garrotxina present a les llistes de la formació com a suplent, que va defensar un nou model turístic i una nova gestió dels Parcs Naturals de Catalunya.

 

Notícies relacionades:
Junts pel Sí, Catalunya Sí que es Pot i la CUP escenifiquen l’inici de la campanya amb l’enganxada de cartells al Firal d’Olot