Catalonia Sacra impulsa una visita guiada pel patrimoni medieval de Sant Joan les Fonts

Sant Joan les Fonts acollirà el proper diumenge un itinerari guiat per alguns dels espais emblema del municipi, dins el projecte de Catalonia Sacra, una iniciativa que promou la difusió del patrimoni artístic i arquitectònic de les diòcesis catalanes. A Sant Joan es podrà conèixer més a fons el Pont Medieval, el Monestir benedictí i l’Estada Juvinyà.


Catalonia Sacra és una iniciativa que sorgeix dels bisbats d’arreu de Catalunya en el que volen donar a conèixer el seu patrimoni. Per aquest motiu Sant Joan les Fonts es va posar en contacte amb Catalonia Sacra per potenciar l’espai del Monestir Benedictí del poble. Per a complir amb un itinerari, l’Ajuntament del municipi i el Bisbat de Girona també han volgut organitzar visites guiades a l’Estada Juvinyà i al Pont Romànic de Sant Joan. Tots els espais tenen una llarga història, que arrenca de l’època medieval, i que permeten conèixer la història i la raó de ser del municipi.

Les inscripcions acaben aquest mateix dijous. L’activitat té un límit de places disponibles, i per a poder fer les inscripcions cal enviar un correu a reserves@cataloniasacra.cat.