Espadaler recorda que fora de la UE “hi fa molt fred” i que amb la independència “caldrà posar-se a la cua per tornar-hi a entrar”

El cap de llista d’Unió Democràtica per Barcelona, Ramon Espadaler, ha estat aquest dijous al migdia a la Garrotxa visitant l’empresa Tadesan de la Vall d’en Bas, especialitzada en la fabricació d’elements per als automòbils. Ha recordat que una Catalunya independent haurà de demanar de nou l’ingrés a la Unió Europea.

Espadaler s’ha referit a la posició democratacristiana respecte l’independentisme i a les conseqüències d’una declaració unilateral, després que la Comissió Europea hagi afirmat que qualsevol regió que s’independitzi haurà de demanar de nou l’ingrés a la Unió.

“Fora de la UE hi fa molt fred”, ha recordat Espadaler, que ha reafirmat la seva aposta per intentar canviar la situació actual de Catalunya, però sense una ruptura. Sobre el debat independentisme-unionisme ha recordat que el que interessa als partits de cada costat és eliminar la presència dels que mantenen una posició més central.

Espadaler també ha aprofitat per anunciar la proposta d’impulsar una reforma energètica, com a compromís per a les eleccions per part d’UDC.

 

 

Deixa un comentari