L’enderroc de Can Marcé d’Olot deixarà pas a un nou espai disponible per a la ciutat

Ha començat l’enderroc de Can Marcé, després que l’Ajuntament va adquirir-ne els terrenys. L’actuació deixarà lliure un espai entre el cementiri i el Torín per a ús de la ciutat. L’emplaçament s’estrenarà amb la propera Fira de Sant Lluc acollint part de la Fira Ramadera.

És la crònica d’un enderroc anunciat. Can Marcé, una casa del segle XVIII, es trobava en un avançat estat de deteriorament. L’Ajuntament d’Olot va adquirir fa uns mesos els terrenys i ara lenderroca l’edifici per disposar d’un espai més per a la ciutat. El primer que aquest emplaçament acollirà serà part de la Fira Ramadera de la Fira de Sant Lluc, que el proper mes d’octubre celebrarà els 700 anys d’història. L’enderroc que ara es fa no destruirà completament l’edifici.  L’Ajuntament conservarà alguns elements de l’edifici d’importància històrica. Allò vell deixa pas a quelcom nou. Les runes de Can Marcé deixaran pas a un espai que s’oferirà en pocs dies a la ciutat.

Deixa un comentari