Lluís Llach: “A Madrid no entenen que aquest moviment no el mena ni el mana ningú”

El candidat de ‘Junts pel Sí’ a Girona, Lluís Llach, està convençut que el proper 27S les forces a favor de la independència aconseguiran la majoria suficient. Són declaracions al programa ‘Pros i Contres’ d’Olot Televisió que aquest dimecres ha estrenat els deu anys en antena. Durant l’entrevista Llach també s’ha referit al govern de Madrid dient que “no entenen tot el procès perquè no poden quasi ni acceptar que aquest moviment no el mena ni el mana ningú, sinó que el manem nosaltres mateixos i monten aquesta parafernàlia que no correspon a res” i ha puntualitzat que, des del seu punt de vista, “és a l’inrevés, per mi els polítics són l’instrument de la necessitat d’un moviment popular”.

 

Notícies relacionades:
Lluís Llach, Albert Pont i Les Anxovetes, al primer programa del ‘Pros i Contres’
Albert Pont assegura que cap estat podria vetar l’adhesió de Catalunya a la Unió Europea

x