Una jove santjoanenca plasma en pintures el seu voluntariat en una ONG al Vietnam

Una jove de Sant Joan les Fonts ha estat aquest estiu al Vietnam fent un voluntariat en una ONG per ensenyar anglès als ciutadans d’aquell indret: ara, un cop aquí, està plasmant en pintures la seva experiència en aquest país oriental.

La Jèssica Oliveras va estar al Vietnam aquest estiu per ensenyar anglès als ciutadans d’aquest país. Ara aprofita l’experiència també per créixer com a pintora, plasmant a les seves obres el que va poder captar allà.

A més, l’experiència li va permetre conèixer una nova manera de fer, de viure, d’entendre les coses i d’afrontar el dia a dia, molt diferent al que estem habituats. Ha estat, en tot cas, una experiència internacional que ha permès a aquesta jove créixer en l’àmbit personal ajudant a gent qui ho necessitava de debò.

Deixa un comentari