La 100% Tondo i la marxa Trepitja Garrotxa omplen d’esport el cap de setmana a la Garrotxa

Més enllà del futbol, el cap de setmana estarà amanit d’altres proves esportives. Torna la marxa 100% Tondo, que enguany celebra la seva cinquena edició. Aquesta marxa cicloturista recorda la figura del desaparegut ciclista Xavi Tondo i que passa pels llocs que a ell li agradaven més, convertit-ho en una prova plenament lúdica. També arriba la Trepitja Garrotxa, prova solidària organitzada pel Centre Excursionista d’Olot. Aquesta cursa de muntanya extrema recorre bona part de l’Alta Garrotxa i, en la seva segona edició, formarà part de les curses oficials de la Federació Catalana, destacant-se així entre les ultratrails més enllà de la Garrotxa.


Notícies relacionades:
Les inscripcions a la marxa 100% Tondo ja estan obertes a un preu més econòmic i amb l’opció de comprar una equipació exclusiva per als participants
La segona edició de la Trepitja Garrotxa formarà part de les curses oficials de la Federació Catalana i incorporarà una nova prova de 25 quilòmetres
Un miler de persones pedalen un any més en record de Xavi Tondo
Eduard Barceló i Pau Capell guanyen la primera edició de la Trepitja Garrotxa

Deixa un comentari