La Unió Esportiva Olot busca reivindicar-se davant el Barça B a l’Estadi Municipal

La Unió Esportiva Olot necessita sumar aquest cap de setmana més que mai, i el Barça B és un rival aparentment propici per aconseguir-ho. Aquest diumenge a les cinc de la tarda s’enfronten tots dos equips a l’Estadi Municipal d’Olot, empatats a la cua de la classificació, per intentar sortir d’aquesta posició poc propícia. Així, les urgències de tots dos equips faran que el duel sigui intens: per afrontar-lo, l’Olot podrà comptar per primer cop a la temporada amb Dieguito, una alta que podrà ser decisiva.


Notícies relacionades:
– La Unió Esportiva Olot cau durament a Reus (3-0) i segueix sense guanyar en un mal inici de temporada
– Joan Agustí, president de la UE Olot: “El club necessita aficionats que se sentin orgullosos de l’equip tant si guanya com si perd”
– La Unió Esportiva Olot suma el primer punt de la temporada davant del Lleida Esportiu (1-1) enmig de les Festes del Tura