L’artista afincat a la Garrotxa, Manu vb Tintoré, guanya el premi Ricard Camí

L’artista Manu vb Tintoré, afincat a Sales de Llierca, ha guanyat el 14è premi de pintura Ricard Camí. La seva obra, ‘L’altre sender’, ha estat triada entre 210 quadres més, pel seu estil personal, madur i amb llenguatge interdisciplinari, que plasma un excel·lent resultat, segons el jurat.

El Centre Cultural ha acollit aquest dijous l’entrega de la 14 ena edició del Premi de Pintura Ricard Camí. El guardó dotat amb 18.000 euros, ha recaigut en l’obra ‘L’altre sender’ de l’artista català d’orígen belga Manu vb Tintoré. Tintoré ha exposat a París, Barcelona i Brussel·les entre d’altres capitals i ha rebut reconeixements i distincions en d’altres certàmens.

El jurat també ha concedit un accèssit de 6.000 euros a l’obra “La invasió del futur”, una imatge terrassenca de l’artista local Miquel Àngel González. El premi ha fet una menció especial per “Paper” de Joan Vilajoana.