L’obra ‘Íngrid’ de la companyia Crisàlide enceta aquest semestre de teatre a Olot

L’activitat cultural del segon semestre ja ha començat a Olot. Ha estat al Teatre Principal, on es s’ha representat, en petit format, l’obra de teatre ‘Íngrid‘, de la companyia Crisàlide.

‘Íngrid’ és una introspecció dins de la figura d’una dona, el seu paper en una relació de parella, en un monòleg de tota l’obra de teatre. Íngrid explora el seu passat per comprendre el seu present i la seva manera d’actuar.

Amb l’afegit d’un sobri acompanyament musical en directe, Íngrid Sánchez protagonitza aquesta obra entrant totalment en el personatge: tant, que ha suposat un canvi en la mateixa actriu com a persona.

Una cinquantena de persones s’ha apropat aquest divendres al vespre al Teatre Principal d’Olot per gaudir d’aquesta proposta, que ha estat plantejada en un format reduït i interactiu per a l’espectador, perfecte per entrar en el monòleg que és l’obra.

 

Notícies relacionades:
Un cicle teatral dedicat a Shakespeare és la principal novetat de l’agenda de tardor Olot Cultura, que inclou més d’un centenar de propostes