Nan Oliveras es penja el bronze al Mundial sub23 de triatló a Chicago

El triatleta garrotxí Nan Oliveras ha guanyat la medalla de bronze al Mundial de Triatló sub23 de Chicago. Amb un temps d’una hora, 41 minuts i 15 segons, Oliveras només ha quedat per darrere de l’australià Birthswale, campió, i Castro, segon. Després de dos primers trams de triatló igualats, el podi s’ha decidit al tercer, els 10 quilòmetres a peu. Ha estat així com Oliveras s’ha pogut adjudicar un extraordinari resultat, que el consolida en una excel·lent temporada.

Notícies relacionades:
El triatleta olotí Nan Oliveras es proclama campió d’Espanya en la distància olímipica
Nan Oliveras es classifica pel Mundial de Triatló de Chicago després de quedar quart a l’Europeu sub-23 de Triatló de Banyoles
El triatleta olotí Nan Oliveras, puja al tercer calaix del podi a la Copa d’Europa de Triatló Esprint de Châteauroux