Olot es reivindica com a ciutat acollidora de congressos i seminaris de petit format amb 2.300 visitants i 35.000 euros al 2014

El programa Reunions entre Volcans ha promogut l’augment d’organització de congressos, seminaris i reunions de petit format a Olot. Durant el 2013 i el 2014, la ciutat ha acollit una cinquantena d’esdeveniments, el doble que quatre anys enrere.

Una cinquantena d’esdeveniments, 2.300 visitants i un volum de negoci directe de 35.000 euros. És el balanç de l’organització de congressos, seminaris i reunions de petit format a la ciutat durant el 2014. L’any passat es van celebrar el doble d’esdeveniments que quatre anys enrere, i això sense comptar esdeveniments de caràcter esportiu o activitats de promoció organitzades directament per l’Ajuntament. Els atractius de la capital de la Garrotxa són alguns dels motius de per què organitzadors de congressos i seminaris pensen en la ciutat a l’hora d’organitzar els seus actes. L’altre motiu és el treball proactiu que es fa des de l’Ajuntament. El consistori està fomentant la celebració d’aquest tipus d’esdeveniments a Olot, conscients que atrauen visites durant tot l’any.

Si Olot no organitza esdeveniments d’un format més gran, és perquè en aquests moments la ciutat no compta amb prou places d’allotjament. Així ho constata l’Institut Municipal de Promoció, que vol seguir promovent l’organització de congressos i seminaris de petit format durant tot l’any.

 

Notícies relacionades:
Olot acollirà la cloenda del projecte internacional de recerca volcànica Vuelco, finançat per la Unió Europea
Olot acollirà unes jornades nacionals i un simposi internacional europeu sobre la conservació del cranc de riu